Loading images...

Natteravnene Sortland

aktiv for 1 år, 8 måneder siden
"Klart for et nytt “natteravn-år”. Vi Fortsetter med vandring fra klokken 2000 på fredagene, og bruker en del av tiden i/rundt åpent hus. Takk til alle som støtter oss." · Vis
 • Natteravnene Sortland la ut en ny oppdatering.   2 år, 9 måneder siden · Vis

  Klart for et nytt ”natteravn-år”. Vi Fortsetter med vandring fra klokken 2000 på fredagene, og bruker en del av tiden i/rundt åpent hus.
  Takk til alle som støtter oss.

 • Natteravnene Sortland la ut en ny oppdatering.   3 år siden · Vis

  Nå er det straks klart for mai-vandringer igjen.
  Vi håper flest mulig vil være natteravner sammen med oss, og det er oppmøte på Frivilligsentralen fra kl 2000 både mandag 30.april og 16. mai. Vi ordner med kaffe og litt mat. Velkommen!

 • Natteravnene Sortland la ut en ny oppdatering.   3 år, 9 måneder siden · Vis

  Jeg har fått opplyst at lokale bedrifter har blitt oppringt og blitt bedt om å kjøpe annonseplass for å støtte natteravnarbeidet. I den forbindelse vil jeg gjøre oppmerksom på at ikke en krone av dette går til det lokale natteravn-arbeidet. Annonseringen gjelder i magasinet ”Gatelangs” som gis ut av en natteravngruppe i Oslo.

 • Natteravnene Sortland la ut en ny oppdatering.   4 år siden · Vis

  Takk til dem som møtte opp til Natteravn natt til 1. mai. Vi ønsker velkommen til alle som ønsker å gå natteravn sammen med oss også 16. mai 2011. Oppmøte på Frivilligsentralen fra klokken 20.30.

 • Natteravnene Sortland la ut en ny oppdatering.   4 år, 1 måned siden · Vis

Tweeter button Facebook button

Videos, Slideshows and Podcasts by Cincopa Wordpress Plugin